Title of a News Article

Şahin, Vali Tuna’yı ziyaret etti.

.

Şahin, Vali Tuna’yı ziyaret etti.
banner206

Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ve beraberindeki heyet; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde Vali Güngör Azim Tuna tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Şahin; ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ardından Vali Tuna’nın makamına geçen Şahin ve beraberindekiler burada bir süre Vali Tuna’yla görüştü. Konuk Bakan Yardımcısını Şanlıurfa hakkında kısaca bilgilendiren Vali Tuna; Şanlıurfa’nın huzur ve hoşgörü bakımından Türkiye’de örnek olabilecek bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ise; birçok farklı ili gezerek yaklaşan referandumla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek yeni dönemi anlatmaya çalıştıklarını, bu kapsamda Şanlıurfa’ya da bir ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlara yeni sistemi anlatmaya çalışacaklarını kaydetti. Şanlıurfa’yı yakından bilen biri olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Şahin: “Şanlıurfa birçok vasfının yanında bütün kötülüklere karşı Şehr’i Meydan Okumadır. Bu sayede terör Şanlıurfa’da çok fazla aktif hale gelememiştir. Terör Şanlıurfa’da karşısında çok dirençli bir ruh bulmuştur” dedi.

Avrupa Birliği Bakanlığı olarak Şanlıurfa’nın sahip olduğu genç nüfusa yönelik kaynaklarının olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Şahin; bu kaynakları Şanlıurfa’da kullanmaktan büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti. Açıklamasının ardından Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin Şanlıurfalıların Regaip Kandilini tebrik etti.

Ziyarette Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Hak-İş Federasyonu Başkanı Mahmut Arslan ve çalışma heyeti yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195