Title of a News Article

Sahipsiz konutlar…

.

Sahipsiz konutlar…
banner206

Şanlıurfanın Karaköprü İlçesine bağlı Maşuk bölgesinde yapılan TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar site yönetiminden şikâyetçi.

Maşuk TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar 2 yıl zorunlu olmak üzere yönetilmek için TOKİ ve Emlak Konut tarafından görevlendirilen 561 konutları olarak ismi geçen blokların site yönetimindeki idarecilerin kendilerinin yaşadığı sıkıntıları çözemediğini dile getirdiler.

Vatandaşlar 561 konutlarının site yönetimini telefonla aradıklarında ulaşamadıklarını, yönetim binasında kimsenin bulunmadığını belirterek “Bizler her ay en aşağı yaklaşık 100 TL aylık ücret veriyoruz, ancak ne çöpler toplanıyor ne asansörler çalışıyor, nede su sızdıran kalorifer, muslukları tamir ettirebiliyoruz. Sızan sulardan dolayı yer parkeleri ve duvar sular içinde, evde yaşanan maddi zararın kim tarafından karşılanacağını da meçhul bizim yetkililerden tek isteğimiz 500 e yakın evden alınan aidat paraları nereye gidiyor_? site yönetimi adı altında faaliyet gösteren sözde yetkililer neden görevini yapmıyor.? Neden ulaşamıyoruz? Neden evlerimiz sular içerisinde?

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 15:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ali
Mehmet ali - 7 yıl Önce

Hacı abi ben karaköprü doğukent mh. Oturuyorum. Maşukla hiç bir alakam yok ama Allah için çalışma yok temizlik yok diyorsunuz haber yapıyorsunuz. Resimlere bak maşuk konutları parlıyo resmi kaydedip yakınlaştırdım yerde izmarit dahi göremedim. O yüzden soruyorum yönetim çalışmıyor halk mı vatadaşmı temizliyor

SIRADAKİ HABER

banner195