Title of a News Article

Sakar:"Halfeti'ye Ak Belediyecilik gelecek"

Sakar:"Halfeti'ye Ak Belediyecilik gelecek"
banner206
 Ak Parti Genel sekreter yardımcısı Dr.Zeynep Müjde Sakar, "Halfeti ilçesinde adeta bayram havası var, Halfeti Ak Belediyecilikte tanışacak"dedi.


31 Mart seçimleri öncesi Şanlıurfa'da bulunan Ak Parti Genel merkez Genel sekreter yardımcısı Dr.Zeynep Müjde Sakar, bugün Halfeti ilçesine gelerek bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. 

Ak Parti Halfeti ilçe Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, ilçe Başkanı Av.Canan Sayar Okur ile birlikte, teşkilat üyeleri ilk olarak bir araya gelen Sakar daha sonra, ilçede ki bir tekstil fabrikasını, el sanatlar merkezini gezdikten sonra İlçe muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçe muhtarlarıyla istişare toplantısı yapan Sakar, bazı esnafı da ziyaret ederek ilçe adayı Albayrak için destek istedi. 
Gün boyu Halfeti ilçesinde kalan Ak Parti Genel sekreter yardımcısı Dr.Zeynep Müjde Sakar, Halfeti ilçesinde Ak Partinin büyük oy desteği ile seçimi kazanacağını söyledi. Kayyum  Belediye Başkanlığı sürecinde Şeref Albayrak'ın çok başarılı hizmetlere imza attığını ifade eden Sakar" Halfeti Ülkemizin gözde bir ilçesi, Urfamızın incisi, Turizm potansiyeli kadar tarım alanında da büyük potansiyeli var. Çok çalışkan bir halkı var, her kesimden insanlarla konuştuk, Başkan adayımız Şeref Albayrak beye büyük bir teveccühleri var. İnşallah 31 Mart günü Halfeti ilçesi Ak Belediyecilikte tanışacak"dedi. 

Ak Parti Halfeti ilçe Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, seçimler için destek amacıyla gelen Ak Parti Genel sekreter yardımcısı Dr. Zeynep Müjde Sakar'a teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195