Title of a News Article

Şampiyona Viranşehir'de coşkulu karşılama

Şampiyona Viranşehir'de coşkulu karşılama
banner206

Romanya'da yapılan Dünya yıldız kızlar bilek güreşi şampiyonasında hem sağ kol hem sol kolda Dünya ikincisi olan Zelal Sarıoğlu memleketi Viranşehir'de coşku ile karşılandı.
Romanya'da yapılan dünya yıldız kızlar bilek güreşi şampiyonasında sağ ve sol kollarda dünya ikincisi olan Zelal Sarıoğlu memleketi Viranşehir'e geldi. Zelal'i öğretmenleri, öğrenci arkadaşları ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Çiçekler, davul-zurna ile karşılanan Zelal, çok mutlu olduğunu söyledi. Zelal, başarısında emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür etti.

Ardından bir açıklama yapan Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Viranşehir'de son yıllarda böylesi başarıların çıktığını ifade etti. Zelal ile gururlandıklarını ifade eden Turgut, bu başarıların devamının geleceğini sözlerine ekledi. Zelal Sarıoğlu'nun amcası Murat Sarıoğlu ise tüm Viranşehir eğitim camiasına teşekkür etti. Sarıoğlu : "Zelal'in eğitimi ile ilgilenen tüm hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Zelal'in beden eğitimi hocası Emircan hocamıza sonsuz teşekkürler. Zelal'e ailemize bu gururu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Ardından Dünya 2.si olan Zelal Sarıoğlu Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci'yi ziyaret etti. Kaymakam Dereci, :"Zelal Viranşehir ve Türkiye'ye bu gururu yaşattı. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm Viranşehir Eğitim camiasına ve hocalarına, kısacası emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Babasına böylesi hayırlı bir evlat yetiştirdiği için çok teşekkür ediyorum" dedi. Zelal Sarıoğlu'nun önümüzdeki hafta Şanlıurfa valiliğini ziyaret etmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195