Title of a News Article

ŞANDER, Baydilli'yi ziyaret etti

.

ŞANDER, Baydilli'yi ziyaret etti
banner206
 Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiçek, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu üyelerinden Reşat Toprak ile Mahmut Erdem de katıldı.
Bir süre önce Ankara Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Çiçek, yönetim kurulu üyelerinden Mahmut Erdem ve Reşat Toprak ile birlikte Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi makamında ziyaret etti. Baydilli, dernek başkanı Mehmet Çiçek'i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Çiçek ise, Başkan Baydilli'ye dernek hakkında bilgiler vererek, derneğin yapmayı planladığı çalışmalardan bahsetti. Şanlıurfa'yı Ankara'da en güzel şekilde tanıtabilmek amacıyla ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurgulayan Çiçek, "Şahsım ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte Ankara'da bulunan hemşerilerimizin birbirleriyle tanışması, kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması ve asıl önemli olan dayanışmanın oluşması için çalışacağız. Şanlıurfa kültürünü, müziğini ve en önemlisi mukaddes tarihini başta ülkemize olmak üzere tüm dünya ülkelerine tanıtacağız" dedi.
Çiçek, bundan sonra Şanlıurfa'ya sık sık gelerek, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruşlarına ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi.
Ziyaret, daha sonra bir süre yapılan sohbetle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195