Title of a News Article

ŞANDER, Vali Tuna'yı ziyaret etti

.

ŞANDER, Vali Tuna'yı ziyaret etti
banner206
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER heyetini makamında kabul etti.

Beraberinde Dernek üyesi iş adamı Reşat Toprak ve bir heyetle Vali Tuna’yı ziyaret eden ŞANDER Başkanı Mehmet Çiçek, kendilerini kabul ettikleri için Vali Tuna’ya teşekkür ederek  Ankara Şanlıurfalılar Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sohbet havasında gerçekleşen görüşmede, bir konuşma yapan Başkan Mehmet Çiçek, “Derneğimizin kuruluş amaçlarının başında Ankara’daki Şanlıurfalıların dayanışmalarını sağlamak, Şanlıurfa’yı tanıtmak, zaman zaman tanıtıcı çeşitli etkinlikler düzenleyerek hemşerilerimizin kaynaşmalarını sağlamaktır. Derneğimizin en önemli faaliyetlerinden birisi de Ankara’da okuyan Şanlıurfalı üniversite öğrencilerinin eğitimlerine yardımcı olmak, katkı sağlamaktır” dedi.

Derneğin kuruluşundan bu yana yaklaşık 400 öğrencinin eğitimlerine katkıda bulunduklarını vurgulayan Çiçek, “Sadece geçtiğimiz eğitim yılında 60 öğrencimizin eğitimine katkıda bulunduk. Bu yıl da hayırsever hemşerilerimizin katkısıyla bu sayıyı daha da arttırmak istiyoruz.

Ankara’nın merkezi yerinde olan Dernek binamız, özellikle hafta sonu hemşerilerimizin akınına uğramaktadır. Dernek binamız aynı zamanda tüm Urfalıların derneğidir,  hemşerilerimizin Ankara’daki “Urfa Evi”dir. Ankara ile irtibatı doğrudan sağlamak için derneğimizin Şanlıurfa’da bir şubesini açmayı planlıyoruz. Sivil toplum kuruluşları önemini çok iyi bilen Sayın Valimizin de desteğini bekliyoruz. Sayın Valimizi de Ankara’daki derneğimizde görmek bizleri ayrıca mutlu edecektir” diye ifade etti.  

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Derneğin çalışmalarında başarılar diledi.

Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine ve önerilerine önem verdiklerini vurgulayan Vali Tuna ise nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu:

“Son zamanlarda sivil toplum kuruluşlarının önemi artmıştır. İlimizin gelişimine, sosyal bilincin artmasına katkı sağlayan Ankara’da faaliyetlerde bulunan Şanlıurfalılar Deneği gibi sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.

Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda ilimizin kalkınmasına faydalı çalışmalar yapan, toplumsal bilincin gelişmesine katkı sağlayan sivil toplum kuruluşlarımız ve derneklerimiz, kamu hizmetlerinin verilmesinde de önemli görevler üstlenmiştir.

ŞANDER’in özellikle öğrencilerimizin eğitimine desteği kayda değer bir çalışmadır. Derneğimizin eğitim etkinliklerine katılmak istiyorum. Bu konudaki davetinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Başkent Ankara’da faaliyet gösteren derneğimize desteğimiz her zaman olacaktır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195