Title of a News Article

ŞANDER’de Çiçek dönemi başladı

.

ŞANDER’de Çiçek dönemi başladı
banner206

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Çiçek seçildi.

Ankara Şanlıurfalılar Derneği, olağan kongreye gitti. Kongrede ŞANDER Başkanlığına Mehmet Çiçek seçildi. ŞANDER’in yeni başkanı Mehmet Çiçek, kendisine destek veren yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etti. Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, önceki derbek başkanı Mahmut Nimetoğlu’na yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ankara Şanlıurfalılar Derneği olarak bütün hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız.  Hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün hemşerilerimizi dernek çatımız altında birlik beraberlik ve dayanışma içinde görmek isteriz. Derneğimizin yönetim kuruluyla birlikte bu birlik ve beraberliğin sağlanması için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şahsım ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte  Ankara’da bulunan hemşerilerimizin bir birleriyle tanışması, kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması ve asıl önemli olan dayanışmanın oluşması için çalışacağız” dedi.

 

“Şanlıurfa’nın tanıtımı için elimizden geleni yapacağız”

Şanlıurfa’nın Ankara’da tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Çiçek, açıklamasında şunları kaydetti;

“Şanlıurfa kültürünü,müziğini ve en önemlisi mukaddes tarihini başta ülkemize olmak üzere tüm dünya ülkelerine tanıtacağız.   Siz değerli hemşerilerimizin desteğini de alarak derneğimize layık, Ankara’nın merkezi bir noktasında yeni bir dernek yeri bulacağız. Derneğimize bir çalışan bulup derneğimizin haftanın her günü hizmet vermesini sağlayacağız. Bunun yanında Ankara’ya herhangi bir sebepten dolayı gelen ve imkanları olmayan hemşerilerimize kapımız her zaman açık olacaktır. Derneğimizin adı Ankara Şanlıurfalılar Derneği olsa da bu Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalı herkesin derneğidir. Bütün çalışmalarımız hemşerilerimizin ve memleketimizin kalkınması üzerine olacaktır. Dernek yönetimi olarak birey odaklı çalışmalardan kaçınıp toplum odaklı çalışmalar yapacağız. Amaçlarımız hiçbir zaman maddi ve siyasi menfaatler doğrultusunda olmayacak. Derneğimizin yönetim kurulu olarak tek amacımız insan kazanmak, Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfalıları güzel bir şekilde temsil ederek sorunlara çözüm oluşturmak olacaktır.  Buradan Ankara’da bulunan tüm hemşerilerime davette bulunuyorum gelin bir çatı altında birlik ve dayanışma içinde toplanıp, Şanlıurfa’mıza yaraşır bir şekilde el ele vererek hayırlı hizmetlerde bulunalım.

Amacımız; Şanlıurfa’nın tarihini tanıtmak ve elimizden gelen her turlu fedakârlıklardan bulunarak Ankara’da Şanlıurfa’mızı en güzel şekilde temsil etmektir.

Tüm hemşerilerimize saygılar sunar. İyi yayınlar dilerim.”

Bu arada Mehmet Çiçek başkanlığındaki ŞANDER’in yönetiminde şu isimler yer aldı;

“1-Mehmet ÇİÇEK (Yönetim Kurulu Başkanı)

2-Osman Remzi KARAKAŞ

3-Sıdkı KARATAŞ

4-Mehmet Zeki ÇAVUŞOĞLU

5-Abdurrahman AKYÜZ

6-Emine ŞEFTALİOĞLU

7-Hacer ERGUVAN”

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfali
urfali - 8 yıl Önce

Ne Mutlu Şanlıurfa’mıza sn: Mehmet ÇİÇEK bey gibi değerli, kadim bir sahsin Dernek başkanlığını üstlenmiş olması kendisine ve yönetim kurulu üyelerine şahsim adına şükranlarımı bir borç biliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, yolunuz acık olsun kazanan URFAMIZ olmuştur. Çünkü Ada’m gibi Ada’m dır. Mutlakaki bu KADİM ve KUTLU yolda zorluklar cikacaktir. Meyve veren ağaç taşlanır misali hazmeden olur olmayan olur, beğenen olur olmayan olur, bu isler samimiyet işidir, sabır göstermek gereklidir. Sabır boyun eğmek değil bilakis mücadele etmektir HZ. ÖMER dediğim gibi Allah yar ve yardımcınız olsun yolunuz acık olsun SAYGILAR.

SIRADAKİ HABER

banner195