Title of a News Article

Şanlıurfa, Büyükşehir ile temiz su içiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi(ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için kırsalda bulunan içme suyu depolarındaki cihazların bakım-onarımı yapılarak klor sevkiyatları gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa, Büyükşehir ile temiz su içiyor
banner206

Kırsal mahallelerde,yaşayan vatandaşların daha sağlıklı su içebilmesi ve günümüz teknolojisinin ulaştığı son noktanın köylere de yansıtılması açısından köylerin içme suyu depolarına otomatik klorlama cihazları yerleştiren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayında toplamda Bin yüz kırk üç (1.143) adet kırsal noktada cihaz bakım-onarımı yapılmış ve aynı noktaların klor sevkiyatları yapılmıştır.
ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın içmesuyu arıtma tesisi ile beslenen merkez ilçelerinin dışında kalan ilçelerde ve bu ilçelere bağlı kırsal mahallelerde(köy) tam otomatik klorlama makineleriyle klorlama yapmaktadır.

2017 YILI OCAK AYI İTİBARİ İLE TOPLAM 6.721 ADET BAKIM-ONARIM VE KLOR SEVKİYATI GERÇEKLEŞTİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü teknik personellerince 2017 yılı Ocak ayı itibari ile son 7 ayda toplamda Altı bin yedi yüz yirmi bir (6.721) adet otomatik klorlama cihazının bakım-onarımı yapılmış ve aynı noktalarda klor sevkiyatı yapılarak vatandaşların daha sağlıklı içme suyuna kavuşması gerçekleşmiştir.

HALK SAĞLIĞI İÇİN KONTROLLER BİRİNCİ ÖNCELİK
Ayrıca belirli aralıklarla içme suyu temin edilen merkezlerden numuneler alınarak ölçümleri ŞUSKİ personelleri ve ilçe Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarınca kontrolleri yapılarak ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı tüm içme suyu noktalarında otomatik klorlama cihazları vasıtasıyla dezenfeksiyon uygulaması gerçekleşiyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 10:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
büyükköy sakini
büyükköy sakini - 7 yıl Önce

ula su akmıyor ki temiz olsun. haftada 4-5 gün su kesik. adres karaköprü narlıkuyu mah. 1273 sokak. su gelir elektirik gider o gelir ikisi birden gider ya burası büyükşehir değil büyükköy bunu herkes kabul etsin artık

İLHANİ
İLHANİ - 7 yıl Önce

Cumaali ve ekibini nekadar teşekkür etsek azdır. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner195