Title of a News Article

Şanlıurfa Caddelerine Corona Sessizliği

Şanlıurfa Caddelerine Corona Sessizliği
banner206

(URFASTAR - ÖZEL)

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan, tüm dünyaya yayılan ve 6 binin üzerinde kişinin ölümüne yol açan corona virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından hem halk hem de yetkililer önlemlerini artırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam itibariyle Türkiye genelinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına ilişkin açıklama yaparak toplam vaka sayısının 47 olduğunu duyurdu.

Gece saatlerinde  İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine corona virüs tedbirleri konulu ek bir genelge daha gönderildi. Genelge ile dün gece saat 00.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu.

ŞANLIURFA'DA CADDELER BOŞALDI

Yeni tip corona virüsün (Kovid-19) yaygınlaşmasını önlemek amacıyla alınan önlemler Şanlıurfa'da da karşılık buldu. Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın en yoğun caddelerinde sessizlik hakim olurken, vatandaşların evlerinden çıkmadıkları gözlemlendi. Aynı durgunluk toplu taşıma araçlarında da kendini gösterirken, durgunlukta dün gece itibariyle alınan tedbirlerin etkili olduğunu gözlendi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sanane
Sanane - 4 yıl Önce

hıı boş belli

SIRADAKİ HABER

banner195