Title of a News Article

Şanlıurfa'da Gündem Gaziantep

​​​​​​​Şanlıurfa - Ankara seferlerindeki aksamalar hala gündemdeki tartışmasını sürdürürken, Gaziantep'in Avrupa'ya direkt uçuşlara başlaması şehir genelinde serzenişlerle karşılandı.

Şanlıurfa'da Gündem Gaziantep
banner206

(URFASTAR) Şanlıurfa'dan - Ankara'ya her gün gidiş ve geliş olmak üzere karşılıklı seferlerin tam anlamıyla başlayamaması şehir genelinde tepkilerle karşılanmaya devam ediliyor. Böylesine bir tartışmaya yine bir türlü duble yol olamayan Şanlıurfa - Gaziantep karayolunda birbiri ardına devam eden ölümlü kazalar da eklenince vatandaşın tepkisi her geçen gün büyüyor. Tepkilerin giderek arttığı Şanlıurfa'da dünün ve bugünün gündemi ise Gaziantep oldu. Zira Gaziantep'ten dün basına yansıyan haberlere göre Gaziantep'ten direkt Avrupa'ya uçuş seferleri başladı.

Gaziantep’te Almanya’nın Duesseldorf ve Frankfurt şehirlerine yapılan direkt uçuşlara 27 Haziran itibariyle Berlin, Hannover, Köln, Stuttgart, İsviçre’de Zürih, Basel ve Fransa’nın başkenti Paris'in de dahil edildiği belirtildi. Bunu yetersiz bulan Gaziantep bu kez İngiltere’nin başkenti Londra’nın da direkt uçuşlara dahil edileceğinin müjdesini tüm Türkiye'ye duyurdu.

İşte böylesine bir gündemde Şanlıurfalılar bu güzel haber karşısında Gaziantep'i tebrik ederken, Şanlıurfa'daki sıkıntılar konusunda yetkililere sitemlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195