Title of a News Article

Şanlıurfa Genç MİSİAD'ta kan değişimi

Şanlıurfa Genç MİSİAD'ta kan değişimi
banner206
Şanlıurfa'da, yaklaşık üç hafta önce yapılan seçim ile Şanlıurfa Genç MİSİAD İl Başkanlık görevini mevcut başkan Mehmet Emin Boz’dan devralan Mehmet Emin Leba, yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarını bitirdi. Önceki yönetimde başkan yardımcılığı ile MİSİAD ailesinde bulunan Leba'nın yeni görevi kamuoyunda da takdirle karşılandı. 

Şanlıurfa’da üç yıla aşkındır faaliyet gösteren ve kısa adı MİSİAD olan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği, 2014 yılında Genel Başkanlığını Feridun Öncel'in yaptığı Urfalı iş adamı tarafından kurulmuştur. Kısa zamanda Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütleri arasındaki yerini alan Türkiye'nin Dünyaya açılan Milli Gücü olan MİSİAD,  Türkiye’de 65 şube, yurt dışında 32 şube ile en hızlı büyüyen sivil toplum örgütü haline geldi. 

MİSİAD, Şanlıurfa’da bir yılı aşkın bir süredir Ömer Ağ başkanlığında çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütüyor. Şanlıurfa Genç MİSİAD, geçtiğimiz Nisan ayının ortalarına kadar İl Başkanlığını Mehmet Emin Boz tarafından yürütülüyordu. Kan değişimi yapılarak Bayrağı Mehmet Leba'ya devreden Mehmet Emin Boz, böylelikle başkanlık görevini bir diğer arkadaşına devretmiş oldu. Genç MİSİAD İl Yönetimi oy birliği ile Mehmet Emin Leba’nın başkanlığına karar kıldılar. Görevi alır almaz yönetim kurulunu oluşturmaya başlayan Leba yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Önceki yönetimde başkan yardımcılığı görevim ile MİSİAD ailesinde bulunuyordum, iddialı bir yönetim kurulu oluşturmaya çalıştım. MİSİAD Genel Başkanım Sayın Feridun Öncel, Gençlik Kolları Genel Başkanım Sayın Uğur Haktankaçmaz ve İl Başkanım Sayın Ömer Ağ ile yaptığım istişareler sonucunda oluşturduğum Gençlik Kolları Şanlıurfa’nın en iddialı oluşumları arasındadır. Bu kutsal yolculukta benimle yol yürüyen çok kıymetli yönetim kurulunu öncelikle ben tebrik ediyorum. Kendileri ile Şanlıurfa ve Türkiye için güzel işler yapacağımıza eminim. Çalışmalarımızda sonuna kadar milli olma gayreti ile her şeyi memleket aşkı ile yapacağız. Genel Merkezimizin ve İl Yönetimimizin bizlere verdiği desteği tüm Şanlıurfa’dan da bekliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Feridun Öncel’in Şanlıurfalı oluşu da bizlere çok daha fazla güç verip çalışma aşkımızı arttıracaktır." ifadelerini kulladı.

Yeni oluşturulan Şanlıurfa Genç MİSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Başkan: Mehmet Emin Leba

Başkan Yardımcıları: Ferruh Acemoğlu, Ali Uzun, Mehmet Sait Albayrak, Halil Yıldız 

Teşkilat Başkanı: Lami Özdemir  Yardımcısı: Feyyaz Küçük

Genel Sekreter: Şahin Yavuz  Yardımcısı: Yusuf Kömür

Siyasi Hukuk İşleri: Halil Aslan  Yardımcısı: Bülent Demiryeri

Araştırma Geliştirme: Samet Eren  Yardımcısı: Salih Öncel Fatih Cızzak

Sosyal İlişkiler: Ramazan Akgün  Yardımcısı: Burhan Karakeçili

STK’dan Sorumlu: Mehmet Memitamlı  Yardımcısı: Aziz Elmast

Ekonomi Mali İşler: Ebubekir Cibik  Yardımcısı: Halil Kaytan

Dış İlişkiler: Erhan Kılıç  Yardımcısı: Nurullah Aydoğan

Halkla İlişkiler: İbrahim Tanal  Yardımcısı: Serkan Yılmaz

Medya Tanıtım: Ahmet Yılmaz  Yardımcısı: Yasin Demir

URFASTAR



Görevi devralan yeni Başkan Mehmet Leba, vermiş olduğu emeklerden dolayı Mehmet Emin Boz'a plaket takdiminde bulunarak teşekkürlerini iletti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195