Title of a News Article

Şanlıurfa'lılar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Şanlıurfa’da birkaç gündür devam eden serin havalar hafta sonu yerini sağanak yağışa bırakacak. Cumartesi günü doğu bölgelere hareket edecek yağışlı havanın, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağmur ve sağanak şeklinde görülecek.

Şanlıurfa'lılar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor
banner206

Şanlıurfa geçen hafta yağmurla karşı karşıya kalsa da pazartesi gününden itibaren yağışlı hava yerini güneşe bırakmıştı. Ancak yağışın hafta sonunda yeniden etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, ülkenin büyük bir bölümünde yağış bekleniyor. Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Güneydoğu Anadolu bölgelerinde beklenen sağanak yağış bekleniyor.

Cumartesi günü doğu bölgelere hareket edecek yağışlı havanın, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kara neden olduktan sonra yurdu terk etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195