Title of a News Article

Şanlıurfaspor 2.Lig’e hazırlanıyor

 Şanlıurfaspor 2.Lig’e hazırlanıyor
banner206

Şanlıurfaspor Basketbol takımı deplasmanda galip geldiği İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını bekliyor

Cuma günü GAP Arena Şanlıurfa Spor salonunda konuk edeceği rakibini devirmesi halinde sarı yeşilliler tur atlayan taraf olacak.

TB3L A Grubunu ikinci sırada tamamlayarak çapraz eşleşmelere geçen Şanlıurfaspor İzmir Büyükşehir Belediyespor ile eşleşmişti. 3 maç üzerinden oynanan ve ilk ayağı tamamlanan karşılaşmalarda iki galibiyet alan taraf Türkiye’de adını 12 takım arasına yazdıracak. İlk maçı deplasmanda 81-74 kazanan Şanlıurfaspor, 18 Nisan Cuma günü saat 15:30’da karşı karşıya geleceği rakibini yenerse tur atlayan ekip olacak.

Şanlıurfa Basketbol tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan Şanlıurfaspor taraftarını da yanında görmek istiyor. 2. lige çıkma mücadelesinde sona yaklaşan sarı yeşilli ekip, Cuma günü oynanacak maçta Şanlıurfaspor taraftarından destek beklerken, Takımın menajeri İbrahim Aybar, Cuma günü salonun dolmasını istiyoruz” dedi.

Aybar, Şanlıurfaspor’un bu sezon çok büyük başarı elde ettiğini belirtirken, “Cuma günü bizim için sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız, rakibimizi deplasmanda mağlup etmiştik, 3 maçın ikisini kazanan taraf bir üst tura çıkacak kendi evimizde oynayacağımız İzmir B.B.Spor maçında taraftarlarımızı Şanlıurfa Spor salonunda görmek istiyoruz bu galibiyeti hep beraber kazanalım” diye konuştu.

Öte yandan Şanlıurfaspor Cuma günü karşılaşacağı rakibini yendiği takdirde seride 2-0 öne geçerek bir üst tura çıkan ekip olacak. Konuk ekip İzmir B.B.Spor’un galibiyeti ile sonuçlandığı takdirde Şanlıurfa’da son bir maç daha oynanacak ve maçı kazanan taraf üst tura çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195