Title of a News Article

Şanlıurfaspor A.Ş. oluyor

Şanlıurfaspor A.Ş. oluyor
banner206

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve maddi kriz içerisinde bulunan Şanlıurfaspor’a DEMSA Holding’in talipli olduğu öğrenildi.

Geçen sezon yabancı oyuncular ve yerli oyunculara borcundan dolayı sezona eksi puanlarla ve transfer edemeden başlayan Şanlıurfaspor, matematiksel olarak ligden düşmüştü. Ancak daha sonradan pandemi sürecinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu liglerden küme düşmeyi kaldırınca Sarı-Yeşilli ekip, yeni sezonda da 2. Lig’de mücadele etmeye devam etmeye hak kazandı.

SAHİPSİZ KALDI

Tarihinin en zor dönemini geçiren Şanlıurfaspor, son 2 yıldır maddi anlamda büyük sıkıntılarla baş başa kaldı. Kimsenin maddi anlamda destek vermediği Sarı-Yeşilli ekibin, yönetici alacaklarıyla birlikte 60 Milyonu aşan borcundan dolayı yeni sezona başlayıp başlayamayacağı da merak ediliyor. Sarı-Yeşilli ekibin, yerli ve yabancı oyuncuların alacaklarını 10 Milyon TL’ye kapatak yeni sezona yeni transferlerle başlaması planlanıyordu. Fakat şehrin önde gelen isimlerinin bu parayı da Sarı-Yeşilli ekibe verememesi üzerine “Şanlıurfaspor kapanıyor” yorumlarına neden olmuştu.

ŞANLIURFASPOR’A HOLDİNG TALİPLİ OLDU

Şanlı Haber Ajansı’nın aldığı bilgiye göre; Yarım asırlık çınara Ağrılı İş Adamı Hüseyin Demir’in sahip olduğu Demsa Holding’in talipli olduğu öğrenildi. Gayrimenkul, inşaat, lojistik, akaryakıt, finansal hizmetler, turizm, VIP güvenlik ve danışmanlık hizmetleri veren Demsa Holding, Sarı-Yeşilli ekibi alarak ‘Şanlıurfaspor A.Ş.’ yapmayı planlıyor.

ŞANLIURFASPOR’UN BORÇLARI ÖDENECEK

Şanlıurfaspor’u henüz kimin önerdiği bilinmeyen İş Adamı Hüseyin Demir, Sarı-Yeşilli ekibin borçlarını da temizleyerek, yeni sezona Şanlıurfaspor’un yoluna devam etmesini sağlayacağı ifade ediliyor.

Bu arada İş Adamı Hüseyin Demir’in, Şanlıurfaspor ile ilgili son kararı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile yapacağı toplantının ardından vereceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195