Title of a News Article

Şanlıurfaspor son saniyede güldü

 Şanlıurfaspor son saniyede güldü
banner206

Şanlıurfaspor basketbol takımı deplasmanda karşı karşıya geldiği İstanbulspor’u 71-70 mağlup ederek seride durumu 1-1 yaptı

TB3L Play-Off yarı finalinde İstanbulspor ile karşılaşan sarı yeşilli ekip, üç maçlık serinin ikinci maçında rakibini devirerek seride durumu 1-1’e getirdi.

İstanbul Zeyyat Baykara Spor salonunda oynanan maça Deniz, Fırat, Hasan, Şiyar ve Müfitcan ile başlayan Şanlıurfaspor ilk periyodu 17-14 geride tamamladı. İkinci periyodda karşılaşmaya ağırlığını koyan Atilla Keskin’in öğrencileri periyodu ve devreyi 37-34 önde bitirdi.

Üçüncü periyodda farkı biraz daha açan sarı yeşilliler, periyodu 58-50 önde kapattı. Son periyodda biraz zorlanan Şanlıurfaspor, son saniyeye 70-68 geride girerken sahneye çıkan Müfitcan’ın üçlüğü ile karşılaşmadan 71-70 galip ayrıldı.

Deniz Gökay 15 sayı, Fırat Aydemir 19 sayı, Hasan Murat Alıcı 11 sayı, Şiyar Tamriş ve Müfitcan Alp’ın 5’er sayı ile oynadığı maç sonunda Şanlıurfaspor’lu Basketbolcu ve antrenörler büyük sevinç yaşarken, son saniyede gelen üç sayılık basket ile salondan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Şanlıurfaspor Antrenörü Atilla Keskin, çok zor bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını ve buna göre hareket ettiklerini ifade etti.

Keskin, “İlk maçı kendi sahamızda kaybettiğimiz maçın ikinci maçında İstanbulspor karşısına çıktık. mağlup olduğumuz takdirde bizim için herşeyin biteceğini biliyorduk. Oyuncularım bunu göz önüne alarak karşılaşmaya çıktılar. Bizim için hayati önem taşıyan maçı kazanarak seride durumu beraberliğe getirdik. Şimdi önümüzde bir maç daha var. Bu maçı kazanan ekip. 6’lı gruba çıkacak. Cuma günü yine deplasmanda karşılaşacağımız rakibimizi yenerek 2. Lig için bir engeli daha aşmak istiyoruz” dedi.

TB2L'ye yükselme mücadelesinin sonuna yaklaşıldığı haftalarda TB3L'de heyecan giderek yükselirken, Şanlıurfaspor Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar, İstanbulspor maçında oynanan oyundan dolayı oyuncuları kutlarken, Cuma günü oynanacak maç için Şanlıurfalılara çağrıda bulundu.

2 Mayıs 2014 Cuma günü Cağaloğlu İstanbul Erkek Lisesi Zeyyat Baykara Spor salonunda oynanacak üçlü serinin final maçında Şanlıurfaspor’a destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Aybar, Saat 17:00’de başlayacak karşılaşmaya kulüp başkanımız Fethi Şimşek ve yönetim kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayacak. Burdan İstanbulda yaşayan Şanlıurfalı hemşerilerimize salona bekliyoruz. Onların desteği ile turu geçip 2. Lige çıkmak istiyoruz ”dedi.

Öte yandan İstanbul’da ki Şanlıurfalılar derneğide üyelerine gönderdiği mesajla Şanlıurfalıları maça davet etti. Dernek gönderdiği mesajda ‘Cuma günü saat 17:00’de Cağaloğlu İstanbul Erkek Lisesinde oynanacak olan İstanbulspor-Şanlıurfaspor Basketbol yarı final maçı vardır. Seride durumu 1-1’dir. Bu maçı kazanan takım 6’lı finallere kalacaktır. Siz değerli hemşerilerimizin Şanlıurfasporumuza destek verip sahip çıkmalarını bekleriz’ denildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195