Title of a News Article

Şanlıurfa’ya büyük müjde…

.

Şanlıurfa’ya büyük müjde…
banner206

Şanlıurfa’ya dev kavşak projesi yapılıyor. Şanlıurfa’da, ‘Çevik Kuvvet’e yapılması planlanan 3 katlı yonca yaprağı şeklindeki projeye onay çıktı.

OSMAN KAYA
Karaköprü İlçesinde bulunan ‘Çevik Kuvvet Kavşağı’nda her gün gerek sabah saatlerinde gerekse de akşam saatlerinde yoğun araç trafiği yaşanıyor. Diyarbakır yolu üzerinde kalan ve çok sık kullanılan bu kavşaktaki kırmızı ışıklardan dolayı uzun araç kuyrukları oluşuyordu.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den bu yolla ilgili müjdeli bir haber geldi.

 

Çiftçi: Onay çıktı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal medya hesabından Çevik Kuvet kavşağına yapılacak projeyi paylaşarak, “Onaylanan Çevik kuvvet projemizi halkımıza sunuyoruz. Rabbim Hayırlısı ile temel atmayı hemşerilerimize nasip etsin” notunu düştü.

 

Ne zaman ihale edilecek?

Başkan Çiftçi, 3 kattan oluşan yonca şeklindeki bu kavşak projesinin ihalesinin ne zaman yapılacağ ile ilgili bir şey paylaşmazken, vatandaşlar bu projenin bitirilmesinin 2023’ü bulabileceğini kaydettiler.

Bu arada bu projenin yapılması durumunda Abide Kavşağından Diyarbakır, Sırrın ve Kuzey-Batı çevre yoluna gidecek araçlar ışığa takılmadan gittikleri yöne devam edecekler. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 11:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
sıradan vatandaş
sıradan vatandaş - 7 yıl Önce

bu projeyi bizim belediyemiz sittin sene bitiremez :)

urfali
urfali - 7 yıl Önce

Insaatin bitmesi kendi fikrime gore en az bi 20 sene sürer

SIRADAKİ HABER

banner195