Title of a News Article

Şanlıurfa'ya müjde

Şanlıurfa'ya müjde
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in seçim döneminde vaat ettiği projeler arasında yer alan çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmalar başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, kentin çevre yolları bağlamında tamamlayıcı unsur olan Kuzey-Batı çevre yolunu çözüme kavuşturuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü arasında varılan mutabakat neticesinde 10 kilometre çevre yolunun Büyükşehir Belediyesi  tarafından kamulaştırılması ve karayolları tarafından yolun yapımı gerçekleştirilecektir. Kamulaştırma bedeli olarak 6 Milyon TL ödemesi beklenen Büyükşehir Belediyesi, yolun yapımında Karayolları ile birlikte  büyük çaba gösteriyor.

Söz konusu yolla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in girişimleri sonucu 26 Haziran'da Karayolları tarafından ihalesi yapılacak ve çevre yolu tamamlanmış olacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 17:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
kısmen
kısmen - 9 yıl Önce

önce 2011 de vaat edilen fakülte hastanesi ve diger hastaneler bitsin öbür vaatler yapılmadan millet nasıl güvenecekki rtık bence milletin güvenini almaya tekrar bakın yoksa siz kendiniz kendinize etmiş oluyorsunuz ....

SIRADAKİ HABER

banner195