Title of a News Article

Şebeke lideri şaşırttı...

.

Şebeke lideri şaşırttı...
banner206
 Adana ve Şanlıurfa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı ve güvenlik görevlisi olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yapan 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden öğretmen adayı 40 yaşındaki Murat Gültekin'in uzun zaman atama beklediği ortaya çıktı.

TAKİBE ALAN EKİPLER BASKIN DÜZENLEDİ
Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı olayları ile ilgili operasyon başlattı. Sahte savcı ve polislerin dolandırdığı kişilerin verdikleri bilgiler ile paraların yatırıldığı hesapları takibe alan ekipler, Murat Gültekin, Yakup Şener (35), Ülker Akan (24), Hakan Doru (20), Süleyman Akan (31) ve Mustafa Demir'e (33) ulaştı. Çalışmasını tamamlayan ekipler, dolandırıcıların Adana ve Şanlıurfa'daki evlerine baskın düzenledi.

ELEBAŞI ATANAMAYAN ÖĞRETMEN ÇIKTI
Gözaltına alınarak Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin uzun süreden bu yana atama bekleyen felsefe öğretmen adayı Murat Gültekin'in, dolandırıcılık şebekesinin elebaşı olduğunu belirlendi.

1 AY İÇİNDE 214 BİN LİRA
6 şüphelilerin 1 ay içerisinde 6 farklı kentte 10 kişinin toplam 214 bin lirasını dolandırdığı saptandı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Görüntü almaya çalışan gazetecilere küfredip saldırmak isteyen şüpheller, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195