Title of a News Article

Şehit babasının cemevi isteği yerine getirilecek

.

Şehit babasının cemevi isteği yerine getirilecek
banner206
 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Sizlerin isteği bizim için emirdir. Cemevini büyükşehir belediyesi olarak biz yapacağız"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 Ekim  2016'da Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Erdi  Demirer'in, Gürgentepe'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  

Enver Yılmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat  Sarıkaya, Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Yener  Yalçınkaya ve eşi Yeter Yılmaz ile Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in  kabrini ve ailesini ziyaret etti.    

 Ziyarette şehit ailesine taziyede bulunan Yılmaz, şehidin babası Halil  Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin  tamamlanma isteğine olumlu yanıt vererek, "Sizlerin isteği bizim için emirdir.  Cemevini büyükşehir belediyesi olarak biz yapacağız." dedi.   

Şehit ailesine gerçekleştirilen taziye ziyareti sonrası, baba Halil  Demirer ile yarım bırakılan cemevinde incelemelerde bulunan Yılmaz, Büyükşehir  Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu'nu arayarak, cemevinin tamamlanması  için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şehit ailemizin acısını  paylaşmak için kendilerini ziyaret ettik. Onlar bize şehidimizin emaneti.  Üzerimize düşen ne varsa yapmak için hazırız. Şehidimizin babasının bizlerden,  şehrimizin kabrinin hemen yanında bulunan ve inşaatı yarım kalan cemevinin  tamamlanmasıyla ilgili bir talebi oldu. Bizlerde, sizlerin isteği bizim için  emirdir diyerek, inşaat halindeki binada incelemelerde bulunduk. Genel  Sekreterimizi arayarak, yarım kalan cemevinin tamamlanmasıyla ilgili çalışmaların  başlatılması talimatını verdik. Daha önce de Altınordu ilçemizde bulunan  cemevinin yapımı için destek vermiştik. İnşallah buraya da şehit ailemizin isteği  üzerine güzel bir cemevi kazandıracağız." değerlendirmesinde bulundu.

 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in babası Halil Demirer ise  Yılmaz'a teşekkürlerini ifade ederek, "Acımız büyük. Allah devletimize,  askerimize, polisimize güç, kuvvet versin." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195