Title of a News Article

Şehit eşi bunu yapınca donup kaldılar!

.

Şehit eşi bunu yapınca donup kaldılar!
banner206
 Kopardığı saç tellerini tabutun üzerine bırakan gözü yaşlı eş, "Eşim üşür" diyerek, tabutun üzerine asker parkası örttü.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'ndeki Karakuzu Jandarma Karakolu kontrol noktasına salı günü PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer Ordu, Gürgentepe İlçesi'nde toprağa verildi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı törene 3 aylık oğlu Çağan'la birlikte katılan şehit eşi Burcu Demirer, oğlunu Türk bayrağına sarılı tabutun üzerine yatırdı. Acılı eş, daha sonra bebeğini babasının tabutunun yanına koyarak elini tutup tabuta dokundurdu.

 

"EŞİM 10 KİŞİ KURTARDI O BİR KAHRAMANDI"

Kopardığı saç tellerini tabutun üzerine bırakan gözü yaşlı eş, "Eşim üşür" diyerek, tabutun üzerine asker parkası örttü. Tabuta kapanan Burcu Demirer, "Eşim 10 kişi kurtardı. O bir kahramandı. Ben oğluma ne derim. Hani onu beraber büyütecektik. Oğlum bizi bekliyor. 'Oğlum' diye ölmüş. 'Oğlumu göreyim' diye ölmüş. Yetişemedim. Vermem seni kimselere. Verirsem oğlumuza ben ne derim" diyerek feryat etti.

Şehit annesi Susam Demirer de "Oğul senin süt kokulu yavrun var yavrum. Dayanamam acına oğlum. Niye bizi bıraktın oğul" diyerek ağıt yaktı. Şehidin cenazesi daha sonra Ağızlar Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195