Title of a News Article

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor...

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti öncesinde açıklama yaptı. İdlib'de 4 askerimizin şehit olduğu saldırının ardından ilk açıklamasını yapan Erdoğan, bölgede harekat başlatıldığını ve 30 ila 35 civarında rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

F-16'LAR BÖLGEYİ VURUYOR

Erdoğan'ın son dakika açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Saldırının cevabını misliyle verdik, vermeye devam edeceğiz. Şu an F-16'lar bölgeyi vuruyor. Saldırılarla kararlılığımızı sınayanlar hata yapıyor. Operasyonlarımızı sürdürmekte kararlıyız.

Saat 06.15 itibarıyla 46 rejim hedefine 122 fırtına, 100 havan mühimmatıyla atış yapılmıştır.

ÖLDÜRÜLEN REJİM ASKERİ SAYISI!

40'a yakın hedefe harekat devam ediyor. Karşı taraftan 30 ila 35 civarında Suriyeli rejim unsuru etkisiz hale getirilmiş vaziyette.

Saldırı sonrası Milli Savunma Bakanımıza Ankara'da kalması talimatı verdim.

RUSYA'YA 'ÖNÜMÜZÜ KESMEYİN' MESAJI

Özellikle Rus yetkili makamlarına 'muhatabımız siz değilsiniz, tamamıyla rejimdir, bizim önümüzü kesme gibi bir durum söz konusu olmasın' mesajı verildi.

Generallerimiz sık sık görüşmeleri yapıyorlar. Bu görüşmelere dayalı olarak da operasyonlarımızı sürdürüyoruz.

4 KAHRAMAN ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de topçu atışı sonucunda 4 askerimizin şehit olduğunu, biri ağır 9 askerimizin de yaralandığını açıklamıştı. İdlib'deki saldırının ardından Esed rejimine yönelik başlatılan operasyonun görüntüleri paylaşıldı:

ABD'NİN İŞGAL PLANI

80 sayfalık bir plan. Planda İslam dünyasının İsrail'i devlet olarak tanıması var... Böyle saçmalık olur mu? Arap ülkeleriyle İsrail arasındaki ilişkinin düzelmesi için çalışılması.

Bunun cevabını da zaten her ne kadar sürpriz olsa da Arap Ligi güzel bir cevap verdi. Bu ferasetlerinin devamını dileriz.

Netanyahu'nun Trump'la yan yana yapmış olduğu basın toplantısı gerçekten manidardır. haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195