Title of a News Article

Şeker ve Şahin ailesinin mutlu günü...

Şanlıurfa’da, dün akşam Acem Aşiretine mensup Şeker ve Denizlili Şahin Ailesinin çocukları Cihat Şeker ile Dila Şahin için düzenlenen düğün töreninde dolarlar ve Türk Liraları havada uçuştu. Genç çiftin düğün dansı ise büyük alkış aldı.
Emekli eski tapu memurlarından Acem Aşiretine mensup Hadi Şeker'in beden Eğitimci öğretmen oğlu Cihat Şeker, Denizlili iş adamı Süleyman Şahin'in kızı Dila Şahin ile dünya evine girdi. Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen görkemli düğün töreninde genç çiftin kirveliğini Hacı Mehmet İfşaat yaptı.

Akşam saatlerinde tertiplenen düğün töreni genç çiftin salona gelmesi başladı. Cihat ve Dila çifti alkış ve zılgıtlarla salona muhteşem bir şekilde giriş yaptı. Oyun pistinde ilk danslarını yapan çift hareketli bir dans ile hem eğlendi hem de eğlendirdi. Dans esnasında Gelin damatın kardeşleri ve yakınları , yanlarında getirdikleri Dolar ve 5,10 ve 20 TL'lik banknotları Cihat ve Dila'nın üzerine atmaya başladılar. Dakikalarca süren para atma yarışında salon görevlileri yere saçılan paraları toplamakta güçlük çekti.

Bir Ömür Boyu EVET Dediler...

Genç çiftin salona gelerek sergiledikleri muhteşem dans sonrası yerlerine oturdular. Akabinde resmi nikahları için düzen oluşturuldu. Nikah memuru tarafından kıyılmak istenen nikahta çifte evet yada hayır sorusu soruldu. Dila ve Cihat çiftinin sorulan soruya evet cevabı vererek bekarlığa veda etmiş oldular. Atılan imzalarla birlikte Dila ve Cihat çifti dünya evine girdi. Evlilik cüzdanı ise Gelin Dila'ya takdim edildi. Ardından dini nikahta kıyılarak dualar edildi.

Kıyılan resmi ve dini nikahın ardından düğün törenine gelen tüm misafirler davul zurna eşliğinde dakikalarda halay çekti. Gelin ve damatta oluşan halayda doyasıya oynayarak eğlendi. Para atma yarışı halayda da uzun bir süre devam etti. Baba Hadi Şeker'in halayın başını çektiği ve ortaya çıktığı anlarda yine Dolar Türk Lirası yarışı başladı. Dillere destan düğünde iş adamı Hamit İfşaat dünürü Hadi Şeker'i ve çocuklarını bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

Gece yarısına kadar süren düğün töreninde misafirlere yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
cevap
cevap - 5 yıl Önce

Fakir parası olmayanları düşünün.Nazardan korkun,israftan kaçının.

mm
mm - 5 yıl Önce

Ağlanacak halimize gülüyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195