Title of a News Article

ŞESOB'ta seçim heyecanı!

ŞESOB'ta seçim heyecanı!
banner206
Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (ŞESOB) Genel Kurulu 4 Mayıs Pazar günü yapılacak. Mevcut başkan Ahmet Akbıyık’ın aday olmayacağı seçimlerde, başkanlık için Mustafa Arslan ile Şefik Bakay yarışacak.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık, 4 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda aday olmayacak. 25 yıldır başkanlık görevinde bulunduğu öğrenilen Ahmet Akbıyık’ın aday olmaması ile birlikte adaylığını ortaya koyan isimler çalışmalarını hızlandırdılar. Şuanda ŞESOB Genel Sekreteri Şefik Bakay ile  Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan'ın ŞESOB’a talipli oldukları belirtiliyor. Seçim gününe kadar başka adayın çıkıp çıkmayacağı da merak ediliyor.

4 Mayıs’ta DSİ Konferans Salonunda yapılacak ŞESOB seçimlerinde 58 Odanın Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 430 üye oy kullanabilecek.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına adaylığını koyan Mustafa Arslan, seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, seçimlerin centilmen bir şekilde geçmesini diledi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195