Title of a News Article

Sevgilisine akaryakıt karşılığı fuhuş yaptırmış

.

Sevgilisine akaryakıt karşılığı fuhuş yaptırmış
banner206
 Adana polisi genç kadına akaryakıt parası karşılığında fuhuş yaptırdığı ileri sürülen sevgilisini ve bir kadını gözaltına aldı.   

Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 36 yaşındaki S.T.'ye sevgilisi Serbay K.'nın (27) fuhuş yaptırdığı, müşterileri de Meryem T.'nin (35) bulduğu ihbarını aldı. Polis bu bilgi üzerine harekete geçerek müşteri kılığına girip Meryem T.'ye ulaştı. Meryem T., polise S.T. isimli bir genç kadın olduğunu fiyatının da 500 lira olduğunu söyledi. Ayrıca otelde görüştüğünü otel parasının da müşteriye ait olduğunu belirtti. Polis pazarlık yaparak şartları kabul etti. Meryem T. hemen Serbay K.'yı arayarak S.T.'yi getirmesini istedi. Polis verilen adrese gelerek otelin etrafında da tedbir aldı. Polis Meryem T.'ye 500 lirayı verdikten sonra Meryem T. ve genç kadını getiren sevgilisi taksici Serbay K.'yı gözaltına aldı. Genç kadını ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Genç kadın sevgilisinin kendisine fuhuş yaptırdığını, Meryem T.'nin müşteri ayarladığını, sevgilisinin de o müşterilere kendisini taksisiyle götürdüğünü söyledi. Serbay K.'nın sevgilisinin fuhuştan kazandığı paradan taksisine akaryakıt parası aldığı da öğrenildi.  

Emniyetteki sorgularında suçlamaları kabul etmeyen 2 şüpheli, ‘para karşılığında fuhuş yaptırmak ve fuhuş yapmak için yer temin etmek’ suçundan adliyeye sevk edildi. DHA

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142