Title of a News Article

Sevinçli ve gözyaşlı sürpriz!

‘Anneler Günü’ dolayısıyla Şanlıurfa’da bir asker annesine sürpriz yapıldı. Konya’da asker olan 22 yaşındaki Ahmet Okay’ın geleceğinden haberi olmayan Anne Keziban Okay, evlerinin kapısını açtığında oğlunu karşısında görünce duygulu anlar yaşarken, gözyaşlarına hâkim olamadı. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa’da İl Jandarma Komutanı olarak 3 yıl görev yapan ve Mayıs ayında Konya’ya atanan Albay Emin Dursun, ‘Anneler Günü’ nedeniyle Urfalı bir aileye sürpriz yapmak istedi. Şuanda Konya İl Jandarma Komutanı görevini yürüten Albay Dursun, bunun için birliğinde görev yapan Şanlıurfalı Ahmet Okay’ı yanına çağırdı. Okay ile görüşen Dursun, kendisini Anneler Günü dolayısıyla ailesinin yanına göndereceğini söyledi. Daha sonra Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü ile irtibata geçen Albay Dursun, ailesiyle buluşmak üzere Okay’ı 3 günlük mazeret izni ile Şanlıurfa’ya gönderdi. 

Anne Okay şaşkınlık yaşadı
Şanlıurfa’ya gelir gelmez İl Jandarma Komutanlığı’na giden Okay, burada İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü ve diğer komutanlar tarafından karşılandı. Okay, daha sonra Jandarma Üsteğmen Özkan Kaya, Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Özçelik, Jandarma Kıdemli Çavuş Hasbi Gürbüz, Jandarma Kıdemli Çavuş Özlem Aşkın ve Jandarma Kıdemli Çavuş Fatma Ölmez ile birlikte Veysel Karani Mahallesi’nde bulunan evine gitti. Kapının açılmasıyla Jandarma kıyafetli giymiş olan Oğlu Okay’ı karşısında gören 45 yaşındaki Keziban Okay, büyük şaşkınlık yaşayarak duygulu anlar yaşadı. Oğluna uzun süre sarılarak gözyaşı döken Annenin, mutluluğu yüz ifadelerinden belli ediyordu. Aile fertleriyle de hasret gideren ve askerliğinin bitmesine 79 gün kalan Ahmet Okay, bu buluşmayı sağlayan Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun’a ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı personellerine teşekkür etti.

“Çok mutlu oldum”
Anne ve babasını 8 aydır görmediğini vurgulayan Okay, Anneler Günü'nde ailesinin yanına gönderildiği haberini alınca sevinçten kuş gibi havalara uçmak istediğini belirterek, “Haberi alınca çok mutlu oldum. Geceleri uyuyamadım. Kuş gibi havalara uçmak istedim. Anneler Günü'nde annemin yanında olmak mutluluk verici. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. 

 "En büyük hediye oğlum"
Anne Keziban Okay ise 'Anneler Günü'nde en güzel hediyeyi aldığını ifade ederek, "Benim için en büyük hediye oğlumu görmekti. O da, sağ olsun komutanlarının sayesinde yanımda. Çok mutluyum. Allah herkesten razı olsun. Herkese çok teşekkür ederim" diye kaydetti.
Askerin Babası Nuri Okay da, oğulları ile bu buluşmayı sağlayan komutanlara teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195