Title of a News Article

Sezer; Sorunlar çözülecek

 Sezer; Sorunlar çözülecek
banner206

Veysel Karani Mahallesi Muhtar Adayı Eyüp Sezer, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sezer, muhtarlığa seçilmesi durumunda mahallelerinde yaşanan sorunların çözüleceğini belirtti.

Veysel Karani Mahallesi Muhtar Adayı Eyüp Sezer, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için belirlediği azalarıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında mahallede bulunan esnafları ve evleri ziyaret ederek destek istiyor. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalara hız verdiği gözlenen Sezer, mahallenin iyiliği ve güzelliği için sorunların ve problemlerin çözülmesi için aday olduğunu belirtti.

Mahalle halkının bu yetkiyi kendilerine layık görmeleri durumunda, mahallenin aksayan hizmetler hızlı bir şekilde sorumlu makamlar taşıyacağını belirten Muhtar Adayı Sezer, “Mahallenin daha güzel hizmetleri alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Ev ve esnaf ziyaretlerimizde bizimle yakından ilgilen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde mahalle halkının desteğini bekliyorum. Bu seçimlerin başta mahallemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195