Title of a News Article

Sıcaktan bunalanlar havuzlara akın ediyor

Sıcaktan bunalanlar havuzlara akın ediyor
banner206

Türkiye'nin en sıcak şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar, yüzme havuzlarına akın ediyor.

Aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar, yüzme havuzlarına gelerek serinlemeye çalışıyor. Yüzlerce kişinin akın ettiği havuzlara daha çok genç ve çocuklar ilgi gösteriyor

Oruç tutan vatandaşlardan bazıları, camilerdeki klima ve vantilatörün altında uyuyarak vakit geçirmeyi tercih ediyor. Vatandaşların çoğunluğu ise serinlemek için yüzme havuzlarına geliyor.

Vatandaşlar, sıcak havalarla Ramazan ayının birleştiği bu günlerde havuza giderek serinlemeye çalıştıklarını belirtiyorlar. Havuzda serinlemeye çalışan Nusret Barutçu, yaptığı açıklamada ‘’Ceylanpınar’da yaz aylarında serinleye bileceğimiz parmakla sayılacak kadar olan yüzme havuzlarımız var. Gündüzleri kavurucu sıcaktan ne çalışabiliyoruz ne de yolda yürüyebiliyoruz. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte serinlemek için arkadaşlarla zaman zaman yüzme havuzuna gelerek burada serinliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195