Title of a News Article

Sınırı kalaşnikofla geçerken yakalandılar

Sınırı kalaşnikofla geçerken yakalandılar
banner206
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye’den Türkiye tarafına geçmeye çalışan 5 PYD üyesininin 3 Kalaşnikof tüfeği ile yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, PYD’liler bugün saat 02.00 sıralarında yakalandı. Bu konuda, "Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından, Şanlıurfa’da, Suriye’den Türkiye tarafına geçmeye çalışan Bölücü Terör Örgütü / PYD mensubu beş terörist, üç adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği ile birlikte yakalanmıştır" denildi.

Öte yandan 3 PKK’lının Bingöl’ün Genç İlçesi’ne bağlı Yeniyazı Köyü yolunu yapan bir iş makinasının yakıldığı belirtildi. Ayrıca PKK yanlısı bir grubun Siirt’teki Milli Egemenlik İlköğretim Okulu, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu, Şehit Komiser Osman Demir İlköğretim Okulu, Gazi İlköğretim Okulu, Vali Mehmet Suer Ortaokulu ve İhsan Süreyya Anaokulu ve Kurtalan İlçesi Sümer İlköğretim Okulu’na taşlı saldırıda bulunuldğu binalarda hasar meydana geldiği kaydedildi.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’ndeki Kurtuluş İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan Atatürk büstü ve Türk bayrağına yaklaşık 500 kişilik grubun saldırıda bsulunduğu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile Atatürk Büstü ve Türk Bayrağı muhafaza altına alındığı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195