Title of a News Article

Sırrın'daki köprülü kavşakta çalışmalar hızlandı

.

Sırrın'daki köprülü kavşakta çalışmalar hızlandı
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'da yapılacak olan katlı köprülü kavşaklardan ilki olan Akçakale- Sırrın Köprülü Kavşağı kentin trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacak. Kavşaklarla birlikte Şanlıurfa'dan çevre illere ve ilçelere gitmek isteyen araçların zaman kaybetmeden şehir merkezinden geçmeleri sağlanacak.

Sürdürülen çalışmaları ve geçici yol düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, yüklenici firma yetkilileriyle görüştü.

Çalışmaların son sürat ilerlediğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa’nın trafik sorunun ortadan kaldırmak için Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa bir şekilde çalışıyoruz. Hamdolsun, çevre yollarının planlamasına yönelik vizyonel bir yaklaşım sergiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezinde 2 adet köprülü kavşağın yapımı da son sürat ilerliyor. Bugün Karayolları Genel Müdürlüğümüz tarafından yapımı devam eden Köprülü kavşağımızı inceledik. Yüklenici firma yetkilimiz tarafından köprülüler son aşamaya geldi” şeklinde konuştu.

Öte yandan köprülü kavşakların yapım çalışmaları öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede yol düzenlemesi, yeni güzergahların açılması, bordur taşların sökümü ile ağaçların titizlikle nakil çalışmaları tamamlanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195