Title of a News Article

Siverek atağa geçti!

.

Siverek atağa geçti!
banner206

 Siverek Belediyesi, bir süre önce hizmete soktuğu çöp taksilerin verimli olması üzerine filosuna 2 adet daha araç kattı. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, Siverek ilçesinin bölgede örnek bir kent olacağını söyledi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, büyük çöp toplama araçlarının dar sokaklardaki çöpleri toplayamaması üzerine İstanbul ve İzmir’de kullanılan çöp taksileri hizmete sokarak sorunu çözüme kavuşturmuştu. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren çöp taksilerin verimli çalışması üzerine sayı arttırılarak 4’e çıkarıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, araçların halk tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti. Karakaş, “Siverek Belediyesi olarak ‘Temiz Bir Siverek’ sloganıyla çıktığımız yolda dar sokaklarımızda çalışan çöp taksi sayısını 4’e çıkardık. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden tüm imkanlarımızı kentimiz için seferber ettik. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün hiçbir eksiği bulunmuyor. Bundan böyle dar sokaklarımızda, ara arterlerimizde hiçbir sıkıntımız olmayacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Karakaş, yapılan çalışmalarla Siverek’in bölgede örnek bir ilçe haline getirileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195