Title of a News Article

Siverek ilçesinde güzel gelişmeler yaşanıyor...

Siverek ilçesinde Park ve bahçeler müdürlüğünce ilçe merkezinde yeşillendirme çalışmaları devam ediyor.

Siverek ilçesinde güzel gelişmeler yaşanıyor...
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe Belediyesi vatandaşları talepleri doğrultusunda Belediyecilik hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.  Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi olan Siverek'te güzel gelişmeler yaşanıyor. Büyükşehir yasasının ardından geçtiğimiz yıl yağılan yerel seçimlerin ardından  vatandaşa en çok hizmeti götüren Belediye olarak gösterilen Siverek Belediyesi kırsal kesime götürdüğü hizmet kadar ilçe merkezi de unutmuyor.

aldığı yoğun göçle nüfusu her gün artan ve Türkiye'nin bir çok il'in den daha büyük olan Siverek ilçesinde Başkan Av. Resul Yılmaz'ın direktifleri doğrultusunda alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. İlçe halkı tarafından Alay yolu olarak bilinen cadde üzerinde bulunan orta refüjde Belediyenin Park ve bahçeler müdürlüğü tarafından  yeşillendirme çalışmaları yapıldı. Başkan Yılmaz, Alay yolu üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Siverek ilçesinin maküs talihini mutlaka yeneceğini ifade eden Başkan Resul Yılmaz, ' Bir yıl önce Bismillah diyerek görevi devir aldığımız Siverek Belediyesinde yılların birikmiş sorunları çözmek için Veb ve ekibime gece-gündüz yetmedi. bir yıl çok hızlı geçti. Bu süre içerisinde önemli yatırımlara imza attık. projelerimiz bir bir hayata geçirilecektir. Halkımız katılımıyla bir Belediyecilik anlayışını sergiliyoruz. Halkımızın talepleri ve görüşlerine çok büyük önem veriyorum. Siverek ilçe halkı, bizim iyi niyetimizi biliyor. Bugün alay caddesi üzerinde peyjaz çalışmalarını inceledim ilçemizde  yeşil oranını artıracağız'dedi. 

Öte yandan Siverek Belediye Başkanı Yılmaz'ın kısa bir sürede görevde bulunduğun bir yıllık görev süresini değerlendirmesi bekleniliyor 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195