Title of a News Article

SİVEREK İLÇESİNDE TARİHİ GÜN...

özel haber

SİVEREK İLÇESİNDE TARİHİ GÜN...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, halka verdikleri vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde  soğuk ve yağışlı havaya rağmen bir dizi açılış ve temel atma töreni gerçekleşti.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince  yapımına başlanan Erkonağı ve Dönemeç köy yolunun beton atma temeli ve Zübeyde hanım ortaokulu, Öğrenci pansiyonu, sentetik çim saha, sosyal hizmetler  ilçe binası ve Harran üniversitesi Siverek meslek yüksek okulu açılışları düzenlenen törenlerle yapıldı. Açılış ve temel atma törenlerine  Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,Siverek  İlçe kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, çok sayıda daire amiri ve vatandaş katıldı.  Seçim öncesi Siverek halkına verilen vaatlerin bir bir yerine getirileceğini ifade eden Erkonağı köyünde başlatılan ve ilçe genelinde 172 Km Beton yol yapılacağına dikkat çeken Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç  “ Bütün Müslüman ülkelerinde kan ve gözyaşı varken biz soğuğa ve kışa rağmen hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımızla bütünleşerek inşallah Recep Tayyip Erdoğan, ve Ahmet Davutoğlu önderliğinde bu hizmetkârlarınız sayesinde el ele gönül gönülle olacağız fitneye faseta fırsat vermeyeceğiz. “ dedi.  Yol açma töreninde toplanan kalabalığı Arapça selamlayan Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar,  ‘ Ufak bir yatırım için bile sizler o kadar güzel benimsediniz ki o kadar güzel şükrediyorsunuz ki, gözlerinizdeki sevinci görünce daha çok hizmet için şevk veriyor. Yapılan yolun sizlere ve tüm Siverek halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’dedi.

Beton yol töreninden sonra ilçe merkezine gelen protokol ekipleri ilçe merkezinde yapımı tamamlanan ve hizmete giren 16 derslik Zübeyde hanım ortaokulu  okul bahçesinde bulunan  200 yataklı pansiyon, UEFA standartlarında sentetik yüzlü çim saha,  sosyal hizmetler ilçe binası ve ardından yeni binasına taşınan Harran üniversitesi Siverek meslek yüksek okulunun açılışı gerçekleştirildi. Vali İzzetin Küçük ise ilçe Kaymakamı Hamza Erkal ile birlikte ilçede devam eden bazı yatırımları yerinde incelediler. 

Gurup yolları yapılan  Erkonağı ve dönemeç halkı adına konuşan meclis üyesi Hamdi Hatipoğlu ilçeye getirdiği hizmetler ve arap bölgesini sahiplenen ağabeyimiz büyüğümüz değerli milletvekilimiz Kasım Gülpınar’a teşekkür ediyoruz dedi.

İlçe kaymakamı Hamza Erkal İlçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, milletvekili Kasım Gülpınar ve Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç’e birer plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195