Title of a News Article

Siverek'te çalışmalar sürüyor

Siverek'te çalışmalar sürüyor
banner206

Siverek Belediyesi koordinesinde yürütülen üst yapı yenileme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Bir süre önce çeşitli kurumlarca yapılan alt yapı çalışmaları sırasında deforme olan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda sürdürülen iyileştirmeler kapsamında Dicle Mahallesindeki beton yollar yapılırken Topyolu Caddesinde kaldırım yenileme çalışmaları sürüyor.

Ekiplerin eşzamanlı olarak farklı mahallelerde yürüttüğü çalışmalarda Bahçelievler Mahallesi ile Toki Evleri’nde ise deforme olan asfalt yollar onarılıyor.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğünce bazı park ve yeşil alanlarda iyileştirme yapıldığı bildirildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmaların birçok alanda yürütüldüğü belirtildi.

Çalışmaların eşzamanlı olarak belirlenen program çerçevesinde yürütüldüğünün belirtildiği açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğümüzce koordine edilen çalışmalar, belirlenen program dahilinde yürütülmektedir. Öncelik ve aciliyet arz eden alanların ekiplerimizce belirlenmesinin ardından ilgili kurumlara ivedi olarak çalışma yapılması gerektiği bildirilmekle söz konusu alanlarda çalışma başlatılmaktadır. Alanlardaki çalışmalar ekiplerimizce kontrol edilmekte sorunlu olduğu belirlenen alanlara anlık olarak müdahale edilmektedir.” denildi.

Mahalle sakinleri düzenli olarak yürütülen çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195