Title of a News Article

Siverek'te 'Tezek' Kavgası: 12 Yaralı

.

Siverek'te 'Tezek' Kavgası: 12 Yaralı
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, iki aile arasında tezek nedeniyle çıkan kavga, hastanede devam etti. Taş, sopa, saksıların havada uçuştuğu kavgada 12 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, iki aile arasında tarlaya dökülen tezek nedeniyle çıktığı iddia edilen kavga, Siverek Devlet Hastanesi'nde devam etti. Taş, sopa, sandalye ve saksıların da kullanıldığı kavgada 12 kişi yaralandı.

TEZEK DÖKME TARTIŞMASI

Olay, öğle saatlerinde ilçeye 40 kilometre uzaklıktaki Tutumlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Aydoğdu ve Demirtaş ailelerine mensup kişiler arasında tarlaya tezek dökülmesi nedeniyle tartışma çıktı.

HASTANEDE KARŞILAŞTILAR

Tarafların yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, kısa sürede taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olayın ardından ayrılan taraflar, bir süre sonra karşılaştıkları Siverek Devlet Hastanesi'nde yeniden kavga etti.

POLİS VE JANDARMA GELDİ

Yaklaşık 50 kişilik grup, hastanede birbirlerine saksı ve sandalyelerle saldırdı. Hastaneye sevk edilen çevik kuvvet polisleri ile jandarma, ayırıp kavgayı sonlandırdı.

2 YARALININ SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Mahallede başlayan ve hastanede devam eden kavgada Mehmet Demirtaş, Ömer Demirtaş, Mahmut Demirtaş, Hıdır Demirtaş, Hüseyin Demirtaş, Aslan Demirtaş, Salih Demirtaş, İsa Aydoğdu, İbrahim Aydoğdu, İshak Aydoğdu, Musa Karkan ve Halef Yavuz yaralandı. Yaralılar, acil servise alınarak tedaviye alındı. Tedavileri süren İbrahim Aydoğdu ve Mehmet Demirtaş'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

RADYOLOJİ BÖLÜMÜ HASAR ALDI

Kavga sonrası hastanenin Radyoloji Bölümü'nde hasar oluşurken, polis ve jandarma olası bir gerginliğe karşı mahalle ile hastanede zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195