Title of a News Article

Siverek'te duruşma çıkışı kavga: 4 yaralı

 Siverek'te duruşma çıkışı kavga: 4 yaralı
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, husumetli 2 aile fertleri arasında duruşma çıkışı adliye önünde çıkan bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Hürriyet Caddesi üzerindeki Siverek Adliyesi önünde meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan ve birbiri hakkında dava açan Aktan ile Belen ailesinin fertleri bugün görülen duruşmaya katıldı. İddiaya göre, duruşma çıkışı adliye önünde 2 aile arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Adliye dışında bekleyen yakınlarının da katılımıyla büyüyen kavgada taraflar birbirine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı.

Çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada bıçak, taş ve sopa darbeleriyle yaralanan Mustafa Delen, Hakan Aktan, Adnan Aktan ve Orhan Aktan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Adliye ve çevresinde yoğun önlem alan polis, kavgada kullanıldığı saptanan sopalar ile bıçaklara el koyarken, olaya karıştığı ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195