Title of a News Article

Siverek'te halkın tepkisi büyüktü.

.

Siverek'te halkın tepkisi büyüktü.
banner206
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde teravih namazı sonrasında Siyonist İsrail'in saldırıları sonucu şehit edilen Gazzeli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Siverek ilçesinde, Şeyh Abdulkadir Geylani Camisinde kılınan teravih namazının ardından, cami bahçesinde toplanan cemaat, Siyonist İsrail'in 8 yıldır kuşatma altında tuttuğu Gazze'ye yönelik saldırılar sonucu şehit edilen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen diğer sivil toplum kuruluşu ve cemaatlerin destek verdiği programda gıyabi cenaze namazını İkra-Der üyesi Ferit Öztürk kıldırdı.

Siverek İkra-Der Başkanı Mühiddin Akay, konu ile ilgili yayınladığı basın açıklamasında Gazzeli Müslümanların onurlu direnişini selamlayarak şöyle devam etti, 'İslam düşmanı Siyonist İsrail'in, 8 yıldır kuşatma altında tuttuğu Gazze'ye yönelik vahşi saldırılarda, aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu, 121 Müslüman kardeşimiz, kimi iftar sofrasında, kimi namaz kılarken, kimisi de çocuğunu emzirirken, hunharca şehit edilmişlerdir'dedi.

Açıklamasının sonunda, mübarek Ramazan ayında mazlumca şehit edilen tüm Müslümanları selamladıklarını belirten Akay, 'Siyonist İsrail ve yandaşlarını lanetliyoruz. Ayrıca İsrail mallarını boykot etmeye, tüm Müslümanları Allah'ın ipine birlikte sım sıkı sarılmaya davet ediyoruz. Tüm dünya bunu iyi bilsin ki bizler her zaman Filistinli ve tüm mazlum kardeşlerimizin yanında olacağız. - ŞANLIURFA

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195