Title of a News Article

Şok eden sezon finali!

 Çekimleri Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yapılan Karagül dizisi, Cuma günü 88. Bölümüyle sezon finali yaptı. Fox ekranlarının iddialı dizisi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Karagül sezon finali bölümünde Ebru, sonunda gerçekleri öğrendi.

Karagül 88. bölüm sezon finali ile ekranlara ara verdi. Şamverdiği konağındaki sırların gün yüzüne çıkmaya devam ettiği Karagül dizisinin bu bölümünde Ebru, oğluna dair gerçeklere ulaşırken, son bölümde annesi ve Oğuz'un isteme törenini basan Baran ortalığı birbirine kattı. Karagül sezon finali bölümünde Kendal ise Kenan'dan intikamını çok acı bir şekilde aldı. Nefes kesecek sahneleriyle sezonu tamamlayan Karagül sezon finaliyle 12 Haziran Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

 

KARAGÜL 88. BÖLÜM ÖZETİ

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Karagül bu hafta 88. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. 3 sezon boyunca yayınlandığı akşamın en çok izlenen dizisi Karagül bu bölüm sonrası ekranlara ara verdi. Dizinin bu bölümünde Ebru korkunç bir sürpriz yaşadı. Başından beri Ebru'dan nefret eden Kendal, ondan kurtulmak için bir hamle yapsa da Ebru geçirdiği kazadan sağ kurtuldu. Ebru, oğlunu bulmak için oradan oraya koştururken, Kendal Kenan'dan intikamını hiç beklemediği bir şekilde aldı. Karagül sezon finalinde Narin ve Oğuz'un isteme törenini bastı ve ortalığı birbirine kattı. Karagül 88. bölümde asıl bomba ise Ebru'nun Baran'nın annesi olduğunu öğrenmesi oldu. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Kadriye, Baran ve herkesin için gerçeği açıkladı!

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195