Title of a News Article

Son olaylar bardağı taşırdı!

Son olaylar bardağı taşırdı!
banner206
 Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, çocuk cinayetlerinin ardından gündeme gelen 'idam' talepleri için, ‘Vicdanları sızlatan suçlar için idamın geri getirilmesi tartışılabilir' dedi.
Akşam'dan Çınar Coşkunserçe'nin haberine göre; Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adana'da 6 yaşındaki Gizem'in vahşice katledilmesi ile yeniden gündeme gelen "idam" tartışmalarını değerlendirdi.
TBMM'de gazetecilerle sohbet eden Müezzinoğlu şunları söyledi:
Altı yaşındaki bir çocuğu önce bıçaklayıp, ardından benzin dökerek daha canlıyken yakan bir caniden söz ediyoruz. Hayata insanlıktan uzak bir açıdan bakan, yüreğinde zerre kadar vicdan taşımayan bir kimlikten, işlediği suçun muhakemesini yapmasını beklememeliyiz.

BATIDA DAHA YAYGIN
Bu tür suçları işleyenlerin insani değerlerini yitirmiş, kişilik sorunu olan karekterler olduğunu belirten Müezzinoğlu, benzer olayların başta ABD olmak üzere batılı ülkelerde daha fazla yaşandığını belirtti.
"Yaşananlar toplumsal kültürümüzde kaybettiklerimizin maliyetidir" diyen Müezzinoğlu, ''Benim kişisel görüşüm vicdanları sızlatan bu tür suçları işleyen en uçtaki kişiler için, idamın geri getirilmesi tartışmaya açılabilir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195