Title of a News Article

Sona yaklaşıldı...

.

Sona yaklaşıldı...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçenin tümünde devam eden yeşil alan çalışmaları planlama dahilinde sürüyor. Hilvan temasları sırasında ilçede yapımı hızla süren 120 dönümlük mesire alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Hilvan halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Hilvan'da halkımızın gönül rahatlığıyla ailesi ile birlikte gelebileceği ferah bir ortam oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

BAHAR AYLARINDA AĞAÇLANDIRMASI YAPILACAK

İçerisinde çocuk oyun alanları, spor aletleri, yürüyüş yolları ve barbekü alanları gibi bölümlerin yer alacağı mesire alanındaki fiziki gerçekleşmenin yüzde 75 düzeylerinde olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Hilvan'da Çevre Kontrol Daire Başkanlığımızın yapmış olduğu mesire alanına gelerek çalışmaları inceledik. Hilvan için sosyal bir yaşam alanı olarak çok güzel bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize hayat vermek istiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin uyguladığı bu projeyle inşallah Hilvan'da yeşil alan oranını artırıyoruz. Bu tür projelerin devreye girmesi ile birlikte insanlarımız şehirlerini daha güzel bir şekilde seviyor. Denetim amaçlı geldik ve çalışmalar yüzde 75'lerde olduğunu gördük. Mesire alanındaki çalışmalarımız çok yakında bitecek. Bahar ayları ile birlikte çimlendirme ve ağaçlandırması da yapılacak. Hilvanlı hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasın diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi bu çalışmalar kolay çalışmalar değil. AK belediyecilik de budur. Biz, Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizin tümüne hizmet sunuyoruz. Hilvan'da ise gerek prestij caddesi, gerek aydınlatmaların yer altına alınması, gerekse mermer ve bazalttan kaldırım çalışmaları, ve altyapı uygulaması gibi birçok hizmeti hayata geçirdik" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, mesire alanındaki temaslarının ardından ilçe merkezine geçerek burada esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195