Title of a News Article

Sorunlar yerinde tespit ediliyor...

.

Sorunlar yerinde tespit ediliyor...
banner206
 Harran Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık bir heyetle Birecik Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundu.

Birecik MYO müdürü Celil Abuzer’in daveti üzerine ziyarette bulunan heyette Prof. Dr. Ali Sarıışık yanı sıra Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şemsettin Alagöz, İdari Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Nur Şentürk yer aldı.

Birecik MYO’yu ziyaret eden heyet ilk önce öğrencilerle tanışma ve kaynaşma toplantısına katıldılar.

Burada konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, bilgisayar programcılığı, elektrik, turizm ve otel işletmeciliği, halkla ilişkiler ve tanıtım, muhasebe ve vergi uygulamaları ve dış ticaret olmak üzere aktif 6 bölüm bulunduğu yüksekokulun en fazla bölüm ve öğrenciye sahip okul olduğunu söyledi.
 1200 kadar öğrenciye sahip olan meslek yüksekokulu geliştirmek, farklı bölümler takviyesiyle, daha fazla mezun verdirecek seviyelere getirmek için her türlü çalışmalara hazır olduklarını dile getiren Prof. Dr. Ali Sarıışık “Bölgenin ihtiyaçları dahilindeyeni bölümler açmak istemekteyiz. Birecik MYO’yu geliştirmek için her türlü çalışmada yanınızda olacağımızı bildirmek istiyorum” dedi.

Bir  şehrin gelişimi eğitim ve sanayisinin iş birliğiyle mümkün olmaktadır diyen Prof. Dr. Sarıışık; “Bugün çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamları, kaliteli ara eleman bulamamaktan şikayet ediyorlar. Meslek Yüksekokullarına düşen görevde tam olarak budur. Hocalarımızdan beklediğimiz öğrencilerimizi yetiştirmelerinin yanı sıra, yarın çalışacakları alanlar ile ilgili şimdiden çalışma yapmaları konusunda yönlendirmeleridir. Şunu da unutmayalım ki hocalarımız sadece size iyi bir kılavuz olabilir. Mesleğinizde iyi, aranan bir personel olmak sizlerin çalışmaları ile mümkün olacaktır. Mezun olduğunuzda sizleri bir fabrikanın müdürü, veya bir otelin üst düzey bir yöneticisi olarak görmek, bizim en büyük gurur kaynağımız olacaktır” diye konuştu.

Birecik MYO’daki tüm bölümleri gezen heyet, Okulun fiziki yapısı konusunda eksiklikler tesbit ederek, gerekli çalışmalar için talimatlar verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 14:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHEMT DOLAŞDAĞ
MEHEMT DOLAŞDAĞ - 7 yıl Önce

BENCE MYO LARDA EĞİTİM KALİTESİNİN ARTIRILMASI İÇİN ÇABA HİÇ GÖSTERİLMİYOR SADECE HOCA ATANIYOR ....

SIRADAKİ HABER

banner195