Title of a News Article

Sosyal denge için imza attılar

Sosyal denge için imza attılar
banner206
Bem-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Ömer Yüzgül ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Belediyesi çalışanlarının yaralanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladılar.
 
Harran belediyesinde yapılan imza törenine Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz,  Bem-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Yüzgül, il yönetimi, Harran Bem-Bir-Sen temsilcisi Ahmet Biter, Belediye çalışanları ve birim müdürleri katıldı.
  
İmza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Şanlıurfa temsilcisi Ömer Yüzgül, “4688 sayılı toplu sözleşme yasasına göre bu sözleşmeyi imzalıyoruz. Sosyal Denge Sözleşmesi Türkiye genelinde İl Özel İdarelerimizdeki çalışanların mali durumlarını iyileştirmek, performanslarını artırmak için bu sözleşmeyi imzalıyoruz. SDS aynı zamanda üretime katkı sağlarken, daha fazla proje üretmek ve verimi artırmak içinde önemli bir araçtır. Amacımız işverenle iş gören arasındaki bu güzel diyalogun devam etmesi ve çalışmaların daha verimli olmasıdır” dedi.
 
Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Harran belediyesinin geçmişinden bu güne kadar çok önemli evreler geçirmiş olduğunu belirterek, “Harran belediyemiz öyle bir hizmet alanı ki yazın da kışın da dolu dolu çalışılması gereken bir alan. Hizmette paraya göre dalgalanmalar olmuş olabilir ama çalışan personelimizin heyecanı hiç eksik olmadı. Bu vesileyle Belediyemizde mevcut çalışan personeline memur ve işçi gözetmeden tüm arkadaşlara yapmış oldukları çalışmalar neticesinde teşekkür ediyorum. İmzalayacağımız sosyal denge tazminatı sözleşmesi de bunu içeriyor. İsteğimiz; bütçenin tutarlı ve dengeli oluşturulması ve oluşturulan bütçenin de yine o kalemler itibari ile iyi bir şekilde harcanmasıdır. Yetkili Sendika Bem-Bir-Sen üyelerine ve başkanına, Bem-Bir-Sen üyelerine ve başkanına teşekkür ediyorum. Sonuç itibari ile bu Sosyal Denge tazminatı ilçemize hem hizmet ve hem de bir iş heyecanı olarak geri dönecektir, temennimiz bu yöndedir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 01:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142