Title of a News Article

Sosyal Market dualarla açıldı! Burada para geçmez!

Sosyal Market dualarla açıldı! Burada para geçmez!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ayda 10 bin vatandaşın faydalanacağı Sosyal Market dualarla hizmete girdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü bünyesindeki Sosyal Market, Ahmet Bahçivan İş Merkezi'nde hizmete girdi.


Açılış programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Vali Vekili  Adem Eser, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya,  AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Şefik Bakay, ASKF Başkanı Adnan Yükselir, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve çok sayıda davetli katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, açılış konuşmaları ile devam etti. Konuşmalarda, yapılan bu hizmetten dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür edildi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar birçok yardım yaptık. Türkiye'de ender yardım yapan belediyelerden birisiyiz Çünkü pandemi döneminden geçtik, işsizlik vardı. Gıda kolileri ile evlere gidiyoruz, ihtiyaçlarını soruyoruz. Şimdi de Sosyal Market açıyoruz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vereceğimiz kartlarla gelip alışveriş yapabilecekler. Yardımlarınıza durmadan devam edeceğiz" dedi.
Beyazgül, sosyal yardımların yanında diğer çalışmalarına da devam ettiklerini vurguladı.
Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdele kesimi ve dualarla Sosyal Market hizmete açıldı. Protokol üyeleri, daha sonra Sosyal Marketi gezdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195