Title of a News Article

Soylu'yu ziyaret etti.

Soylu'yu ziyaret etti.
banner206

Ceylanpınar eski belediye başkanı Menderes Atilla ilçenin yeni Belediye Başkanı Feyyaz Soylu'yu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde demokrat parti'den aday olan ancak seçimi rakibi  AK parti belediye başkan adayı Abdullah aksak'a kaybeden Menderes Atilla seçimden bir süre sonra Abdullah Aksak'ın işlemiş olduğu eski bir suçundan dolayı yüksek seçim kurulu itirazda bulunarak Abdullah Aksak'ın Başkanlıktan  düşürülmesine yol açtı. Yüksek seçim kurulu Menderes Atilla'nın avukatları aracılığıyla yapmış olduğu itiraz görüşerek mevcut Belediye Başkanı Abdullah sakın düşürülmesine karar verilmişti.
Yine YSK kararı üzerine Ceylanpınar belediye meclis üyeleri arasından yeni belediye başkanı seçimi yapılmıştı belediye meclis üyesi Feyyaz Soylu, AK parti ve demokrat partili Belediye meclis üyelerinin desteğiyle Ceylanpınar ilçesinin yeni belediye başkanı seçilmişti.
Eski belediye başkanı Menderes Atilla çok kalabalık bir kitle ile bugün Ceylanpınar belediyesi'ne gelerek Başkan beyaz söyle hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ceylanpınar belediye başkanı ve Soylu  eski belediye başkanı Menderes Atilla ve arkadaşlarına teşekkür etti duydum emretti dile getirdi.

Öte yanda Ceylanpınar ilçe belediye başkanı Feyyaz Soylu, 2014-19 yılları arasında Menderes Atilla'nın meclis üyeliğini yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özgür tayyip
Özgür tayyip - 4 yıl Önce

Körler sağırlar birbirini ağırlar

Mahmut Çakmak
Mahmut Çakmak - 4 yıl Önce

Şanlıurfa Ceylanpınar'da Belediye başkanlarından şimdiye kadar Tek Lider Menderes Atilla İnşAllah iki lider Feyyaz Soylu olur versin inşAllah ş Allah gönlüne göre

Fahrettin sarigul
Fahrettin sarigul - 4 yıl Önce

Utanmaz adamin utanmaz ziyaretcisi olur

Aaaaaa
Aaaaaa - 4 yıl Önce

Haber yapıyorsanız doğru düzgün yazın. Kelimeleri yanlış yazmayın, daha dikkatli olun.

SIRADAKİ HABER

banner195