Title of a News Article

Spikerin sözcükleri boğazında düğümlendi..

Spikerin sözcükleri boğazında düğümlendi..
banner206

Şanlıurfa'da, dün sabah yakalandığı Covid19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden Kanal Urfa Televizyonu Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Toru'nun vefatı memleketi yasa boğdu. Kanal Urfa Televizyonu haber spikeri Uğur Ekinci, haber saati kamera karşısına geçerek vefat haberini sadece sundu. Duygusal anların yaşandığı o dakikalarda konuşmakta güçlük çeken Spikerin sözcükleri boğazında düğümlendi.

İbrahim Toru, tüm Şanlıurfalılar tarafından yediden yetmişe sevilen bir kişiydi. Yaklaşık 2 hafta önce covid19 salgınına yakalandı ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İlk bir kaç gün kendisi için iyi ve durumu kötü değildi. Korona virüsü Toru'nun vücudunda etkisini göstermeye başladığı vakitlerde durum bir anda kötüye gitmeye başladı ve Toru'nun tedavisine Gaziantep'te özel bir hastanede devam edilmesi kararı alındı. 

Gaziantep'te özel hastanede yatışı yapılan Kanal Urfa Televizyonu Yönetim Kurulu ve Toru şirketler Grubu Başkanı İbrahim Toru'nun durumu gittikçe ağırlaştı ve yaklaşık 5 gün boyunca cihaza bağlı entübe olduğu öğrenildi.

ACI HABER CUMA SABAHI GELDİ

Urfalıların gönlünde taht kurmuş bir isim olan İbrahim Toru'nun vefat haberi Cuma Sabahı ezan vaktinde geldi. Toru, hayatını kaybetmiş sevenlerini yasa boğmuştu. Kişiliği, karakteri ve dürüstlüğü ile Şanlıurfa'da her kesim tarafından sevilen ve sayılan İbrahim Toru yoktu.

Kanal Urfa'da yıllarca çalışmış ve orada hem muhabirlik hem de haber spikerliği yapan tecrübeli gazeteci Uğur Ekinci, hayatının en zor ve en acı haberinin yayını gerçekleştirdi. 

İbrahim Toru'nun, Kendilerine bir ağabeyi olduğunu dile getiren haber spikeri Uğur Ekinci, kurduğu cümleler, sarf ettiği sözcükler adeta boğazında düğümlendi. Ağlamamak için kendini zor tutan ve aşırı duygusal bir hal yaşayan Uğur Ekinci'nin sözleri herkesi derinden etkiledi. 

Şanlıurfa'nın gündemine oturan ve her ne kadar İbrahim Toru'nun vefat haberi gelse de, inanılır gibi değil. 

Vefat eden merhum İbrahim Toru'ya Urfastar ailesi olarak tekrardan rahmet diliyor, kederli ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2020, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195