Title of a News Article

Stadyum yenileniyor

Stadyum yenileniyor
banner206
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu yenilenme ve Şirinkuyu Taziye Evi çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Siverek Belediyesi, ilçenin çeşitli semtlerinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra çevre düzenleme ve sportif alanlarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. İlçenin Şirinkuyu Mahallesi'nde bulunan Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu'nda yenileme çalışmalarının yanı sıra aynı mahallede bulunan yaklaşık 7 bin metrekara alan üzerinde bulunan taziye evi ile mescidin bulunduğu alanın çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Taziye evi bahçesinde ağaçlandırma ve su sondaj çalışmasının önümüzdeki günlerde tamamlanacağı belirtildi.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, "Siverek il düzeyinde bir yerleşim birimi, birçok alanda yenilikler yapmak için uğraş içindeyiz. Gençlerimizin sağlıklı bir ortamda spor yapmaları için şehir stadyumunda yenileme çalışmaları yaptık. Önümüzdeki günlerde çalışmaları tamamlayacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için yeni sosyal ve sportif alanlar oluşturacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195