Title of a News Article

Suriyeli kız çocuğundan Başkan Çiftçi'ye sürpriz

.

Suriyeli kız çocuğundan Başkan Çiftçi'ye sürpriz
banner206
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından yetim çocuklara yönelik giysi dağıtımına katıldı. Dağıtımda yanına gelen Suriyeli kız çocuğunun İstiklal Marşı'nı okuması ile duygu dolu anlar yaşayan Başkan Çiftçi, "Biz, büyük bir aileyiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu temasları çerçevesinde Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından tespit edilen yetim çocuklara yönelik giysi dağıtımına katıldı. Dağıtımda İnsani Yardım Platformunun çalışmalarından dolayı gönüllülere teşekkür eden Başkan Çiftçi, "Platformda efor sarf eden tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Güzel Türkiye'mizin nasıl bir birliktelik içerisinde olduğunun en güzel kanıtıdır bu adres. Arkadaşlarımız gerek sınır içerisinde gerekse sınır ötesine yaptığı yardımlar ve organizasyonlar ile takdire şayan işler başarmışlardır" diye konuştu.

Dağıtım sırasında Başkan Nihat Çiftçi'nin yanına gelerek fotoğraf çektirmek isteyen Suriyeli bir kız çocuğu daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu. İstiklal Marşı'nın ilk iki katısını eksiksiz ve duygu dolu anlatımla söyleyen kız çocuğunu tebrik eden Başkan Çiftçi, "Bizler, Suriyeli kardeşlerimizin her zaman yanında durduk. Biz de sen, ben ayrı gayrımı yoktur. Biz, hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu mantıkla da Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman dar gelirli ailelerimize olduğu kadar Suriyeli kardeşlerimize de her türlü yardımı sağladık" dedi.

Platform başkanı Osman Gerem ev sahipliğinde düzenlenen dağıtım programına Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve platform görevlileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195