Title of a News Article

Suriyeli okula koltuk takımı

 Suriyeli okula koltuk takımı
banner206

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi Suriyeli çocukların eğitim gördüğü okula oturma grubu, öğretmenlere de gıda kolisi ve giyim yardımında bulundu.

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Eyüpkent, Suriye Kardeşlik Okulu ve Şehit Ubeyde okulunda gönüllü olarak görev yapan yaklaşık 95 öğretmene destekte bulunan dernek, öğretmenler odasına da koltuk takımı verdi.

Öğretmenler odasındaki kırık koltuğu gören dernek yetkilileri ellerindeki koltuk takımı ve sehpayı araçlarıyla okula getirip teslim ettiler.

Binlerce  Suriyeli çocuğun eğitim alamadığı  Şanlıurfa’da zor şartlarda eğitim vermeye çalışan 8-9 okul bulunmakta. Ders kitapları Suriye’den sağlanıyor . Okullar dışarıdan yapılan desteklerle eğitimini sürdürdüğü belirtiliyor.

Şehit Ubeyde Okul müdürü Alaaddin KİRAZ çok zor şartlarda eğitim yapıyoruz, öncelikle öğrencilerin ihtiyaçlarını temin etmeye çalışıyoruz, kendi ihtiyaçlarımız ikinci sırada geliyor, öğretmenlerimize doğru dürüst maaş veremiyoruz, bu yardımlarından Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195