Title of a News Article

Suriyelilere 1300 TL maaş verilecek

.

Suriyelilere 1300 TL maaş verilecek
banner206

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “Bir Türk işçisi Ayşe, Ahmet 1300 lira maaş alıyorsa aynı Suriyeli kardeşlerimiz de 1300 lira alacak” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,  yaptığı açıklamada, Suriyeli sığınmacılara Türkiye’de çalışma izni verdiklerini anımsatarak, “Bu hem kadınlar ve hem erkekler için geçerli. Bu çalışma iznini insani şekilde olması nasıl gerekiyorsa o şekli verdik. Bir Türk işçisi Ayşe, Ahmet 1300 lira maaş alıyorsa aynı Suriyeli kardeşlerimiz de 1300 lira alacak” dedi.

Kamp dışında yaşayan Suriyelilerin envanterlerini çıkarmaya başladıklarını belirten Bakan Ramazanoğlu, “Bununla ilgili olarak arkadaşlarımız sahada çalışıyorlar. Özellikle Adana, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, İstanbul, İzmir buralarda çalışmaları yürütüyoruz. Kadın, erkek, yetim, öksüz, engelli ayrımı yapmadan mahalle mahalle Suriyeli kardeşlerimizi tespit edip kayıtlara geçirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 8 yıl Önce

Siz önce kendi işsizlerinize çare bulun

ramazan
ramazan - 8 yıl Önce

Bence biz suriyeye gidelim onlar burda daha rahat yaşasinlar sizin binucyuz ettiginiz askeri ucreti hangi işveren duzgun veriyorki siz once kendi vatandaşinla ilgilen sonraa onlara bakarsiniz

Yunus emre
Yunus emre - 8 yıl Önce

Anlamıyorum ben işsizin bana maaş baglanmiyor evliyim evim lira bu adaletmi ben anlamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır

SIRADAKİ HABER

banner195