Title of a News Article

Suriye'ye 2 yardım tırı gönderildi

 Suriye'ye 2 yardım tırı gönderildi
banner206

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde temin edilen 2 Tır yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi.

Platformun yaklaşık 2 yıldır yürüttüğü "Sınır Ötesine Yardım Kampanyası" çerçevesinde sağlanan ilaç, gıda, giyim malzemeleri Suriye'ye ulaştırılmaya devam ediyor. Toplanan yardımlar Tırlara yüklenerek Suriye'ye gönderildi. Bereketin, rahmetin bol olduğu ayda mazlumların sofralarında bir tas çobra bulunmasını temenni eden Platform Başkanı Osman Gerem, "Bugün sınır ötesine 158 ve 159. Tırımızı gönderiyoruz.bereketin mağfiretin rahmetin bol olduğu ayın son günlerindeyiz. İftar sofralarımız çeşitli nimetlerle doldu taştı. ve bu nimetleri bulamayan mazlum Suriyeli kardeşlerimizin de sofraları bir nebze de olsa bir tas çorba bulunsun diye yardım göndermeye devam ediyoruz. Bu yardımları ulaştırmaya gayret ediyorsak bu ayının bereketinden rahmetinden ve bereketinden istifade etmiş oluruz" dedi.

Savaşların son bulmasını dileyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise yardımda bulunan tüm hayırseverler ve platform üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195