Title of a News Article

Suruç ilaçlanıyor

Suruç ilaçlanıyor
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç’ta salgın hastalıklara karşı yaşam alanlarında tedbir amaçlı ilaçlama yaptı.

Geçtiğimiz hafta Suriye’den, İlimiz Suruç İlçesine geçiş yapan Kobanililere ilk günden itibaren yardım ve lojistik desteklerle yetişen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yardımların yanında oradaki Kobanili misafirlerin sağlıklı ortamda kalabilmeleri için ilaçlama çalışmalarını da başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatları doğrultusunda Suruç’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar da ilk günden itibaren bölgede çalışmaları koordine ediyor.

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri kent genelinde vektör ve zararlı haşarelerle ilgili ilaçlama çalışmalarını sürdürürken, Suruç’taki çadır alanda salgın hastalıklara tedbir amaçlı olarak yapılan ilaçlama çalışmaları rutin aralıklarla devam edecek.

Alanda yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra; misafirlerin kaldıkları Çukobirlik Alanı, Suruç Sosyal Kültür Evi, camii ve taziye evlerinde de ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195